19 september 2018

Nästa vecka kommer två av Releyes konsulter att åka till Salesforce konferens Dreamforce i San Francisco för att inspireras, engageras och höra om det senaste som Salesforce har att erbjuda. 

 

"Releye deltar vid Dreamforce för att säkerställa att vi håller oss uppdaterade i såväl produkt- och tjänsteerbjudande som i nätverket. Vi ser fram emot att knyta nya kontakter samt att få inspiration och idéer kring hur vi levererar ännu bättre lösningar till våra kunder."

Victoria Nilsson, VD Releye

Vad är Dreamforce 2018 

Dreamforce benämns av många som världens största mjukvarukonferens. Dit kommer 170 000 människor från hela världen – Salesforce-användare, partners, medarbetare och intressenter – för att delta på de 3400+ sessionerna. Konferensen äger rum i San Francisco under fyra fullspäckade dagar mellan den 25-28 oktober.  

Dreamforce erbjuder ett brett spektrum av sessioner för alla oavsett roll, produktintresse, industri, eller senioritetsnivå. Som Salesforce-partner ser vi på Releye fram emot att finnas på plats och ta del av det som Dreamforce har att erbjuda. 

Våra förväntnignar  Dreamforce

”Jag ser fram emot att få inspiration och massor bra tips och tricks! Och såklart att träffa massor av trevliga människor!”

Elin Lawson, Dreamforce-deltagare från Releye
”Det ska bli superkul att åka till Dreamforce för att inspireras och lära sig massor av nytt, för att vidare ta med sig allt hem och implementera det i våra kundprojekt. Som Salesforce-partner tror jag att det är viktigt att faktiskt finnas på plats där det händer för att ta del av alla nyheter och mingla med andra partners och kunder.”

Charlotte Magne, Dreamforce-deltagare från Releye