Nyheter , På Releye
15 april 2019

Salesforce Basecamp 2019

I förra veckan deltog Releye på Salesforce Basecamp som etablerad Salesforce-partner, och med en monter i bästa läget! Det var en dag fylld med innovation, inspiration och lärande för företag som vill närma sig sina kunder på ett smartare och effektivare sätt med hjälp av Salesforce-plattformen.
Nyheter , På Releye
22 mars 2019

Snart är det dags för Extreme 365

På måndag åker våra utvecklare, Linus Österberg och Mikhail Bogunov, till Amsterdam för att delta på Extreme 365! En årlig konferens för alla Microsoft Dynamics 365-partners med syftet att ge en inblick i framtidens agenda och olika nyheter. Här kan du läsa om deras tidigare erfarenheter och förväntningar på årets konferens.
Nyheter , På Releye
12 mars 2019

Systemvetardagen 2019

I förra veckan ägde Systemvetardagen rum – för tjugotredje året i rad! Det är en mötesplats för studenter och organisationer inom IT-branschen, där värdefulla kontakter för framtiden knyts. Självklart var vi på plats!
Inspiration , På Releye
7 mars 2019

Vilka funktioner innehåller den nya releasen av Salesforce Marketing Cloud?

För ett par veckor sedan släpptes den senaste versionen av Salesforce Marketing Cloud. Men vilka funktioner innehåller egentligen den nya releasen? Det har vi tittat närmare på!
Inspiration , På Releye
1 mars 2019

Sex månader på Releye

Denna vecka får du lära känna vår quiz nördiga IT-projekledare, Elin Karlsson! Hon ser till att vi alla blir allmänbildade här på kontoret genom att varje dag anordna en kul och utmanande frågestund. Vill du ha koll på läget? Ja, då ska du definitivt snacka med Elin!
Inspiration , På Releye
27 februari 2019

Hur vet jag att det är dags att byta CRM-system?

Hur vet du egentligen att det är dags att byta ut ditt CRM-system mot ett nytt? Vi har pratat med vår affärskonsult, Emma Nilsson, som har lång erfarenhet av CRM-implementationer. Här är hennes sex bästa tips för när det är dags att säga hejdå till din nuvarande CRM-lösning.
1 / 15

 Följ Releye


Prenumerera


Presskontakt

charlotte.magne@releye.se

+46 735 180162


;