Inspiration , På Releye
13 februari 2019

Få stenkoll på dina leads med hjälp av Marketing Automation

Idag är det viktigare än någonsin för företag att driva trafik och konvertera besökare till leads. Men hur vet du när ett lead är redo att lämnas över till en säljare? Jo, med hjälp av Marketing Automation. Nu kanske du undrar vad Markting Automation är och hur det fungerar? Det ska vi förklara för dig nu.
Inspiration , På Releye
7 februari 2019

Sex månader på Releye

Nu kickar vi igång en miniserie där ni får lära känna några våra senaste tillskott! Denna vecka får ni lära känna vår utvecklare Sabarinathan Ravindran, som kom till oss hela vägen från Indien. Hur coolt är inte det?
Nyheter , På Releye
6 februari 2019

Fältbiologerna väljer Releye som Salesforce-partner

Nu kan vi äntligen dela med oss av en rolig nyhet! Fältbiologerna har valt oss som Salesforce-partner. Vi har träffat Malin Jacobsson från Fältbiologerna som berättar om sina tankar kring projektet.
Inspiration , På Releye
31 januari 2019

Machine learning: vad är det och hur kan jag använda mig av det?

Under de senaste åren har det pratas mycket om Machine Learning inom den digitala världen. Men vad är egentligen Machine Learning? Hur fungerar det? Och vilka användingsområden finns det? Ja, det ska vi reda ut nu.
Inspiration , På Releye
24 januari 2019

4 frågor som hjälper dig hitta det bästa CRM-systemet

Att välja CRM-system kan kännas både krångligt och jobbigt. För hur vet du egentligen att systemet är rätt för ditt företag? Här är fyra frågor som hjälper dig att hitta det bästa alternativet för ditt företag!
Inspiration , På Releye
15 januari 2019

5 digitala trender du kommer stöta på under 2019

Chatbots, röststyrning och vertikala format är heta digitala trender. Här kan du läsa mer om vilka digitala trender som kommer påverka oss under året som kommer.
1 / 14

 Följ Releye


Prenumerera


Presskontakt

charlotte.magne@releye.se

+46 735 180162


;