För att kunna erbjuda er största möjliga effekt har vi ingått långsiktiga samarbeten med ett fåtal väl beprövade och utvalda partners.

Tack vare vår kompetens kring integration med andra system, CRM, Business Automation, Business Intelligence och Marketing Automation skapar vi en fungerande helhet med användarupplevelse. Dessutom ger det er nöjdare kunder och ökad lönsamhet.

Den agila projektutveckling som vi bedriver i huvudsak är baserad på Microsofts teknologier. Genom vårt partnerskap har vi ett givande och nära samarbete med Microsoft.

Sweet Systems

Sweet Systems utvecklar smarta lösningar inom automatisering och digitalisering som effektiviserar arbetet för sälj-, support- och marknadsavdelningar. Deras strävan är att du på ett enkelt sätt ska kunna bedriva ett effektivt internt och externt arbete, och göra dina kunder nöjda.

Sweet Systems erbjuder en unik webbaserad mjukvara med offline-stöd som anpassas efter ditt behov. Några av deras mest populära produkter är Sweet Automation, Sweet Portal, Sweet Performance och Sweet Forms.

Releye är en certifierad Sweet-partner som kan hjälpa dig med planering och imlementation.

Dynamics 365

Dynamics 365, fd Microsoft Dynamics CRM, ger företag möjlighet att förbättra kundservice, effektivisera marknadsföring och kommunikation samt öka produktiviteten i försäljningen - kort sagt bidra till ökade vinster och minskade kostnader.

Via systemet kan vi hjälpa våra kunder att strömlinjeforma och automatisera era sälj-, marknads- och kundserviceprocesser ofta genom att tillämpa t ex workflowhantering.

Självklart är Releye Guldpartner hos Microsoft. 

Microsoft Business Intelligence (BI)

Microsoft Business Intelligence är en komplett produktsvit som hjälper alla beslutsfattare med beslutsstöd för att uppnå bättre affärsresultat. I produktsviten ingår bl.a. Microsoft SQL Server, Office, SharePoint och Power BI.

Vi på Releye har stor erfarenhet av lösningar baserade på SharePoint samt Reporting Services, Analysis Services och Integration Services, alla delar som följer med när man använder Microsoft SQL Server.

Netoptions BizWizard eMarketing

Öka din försäljning och skapa kundlojalitet med BizWizard Email, Event & Feedback.

Stärk ditt varumärke genom effektiv kommunikation! - BizWizard, makes your eMarketing work.

Integrerationen med Sweet Automation möjliggör en bra komplett plattform för Marketing Automation. Automatisera dina flöden och nå rätt målgrupp vid rätt tillfälle.

 

Prosales

Prosales är dels ett forskningsinstitut och dels ett konsultföretag som under snart 10 års tid har bedrivit forskning kring vad som skapar framgångsrik försäljning och därmed producerat nya kunskaper och insikter på temat.

Releye är partner med Prosales och utbyter erfarenheter och tar del av ny forskning gällande vad som behöver förbättras eller förändras inom försäljningsprocessen.

Caesar CRM

Caesar webCRM passar mellanstora och större organisationer med bl.a. krav på många samtidiga användare.

Grunden utgörs av Caesar webSales som hanterar kontaktpersoner, företag, aktiviteter, affärsmöjligheter, projekt rapporter, budget mm.

Intresserad av att bli partner med oss? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss

Förnamn*
Efternamn*
Email*
Telefon
Meddelande